NL - FR

Een career coach begeleidt u bij het vinden van een sales job

Uw voordeel met Curval

  • Altijd een vast contract
  • Professionele begeleiding
  • Correcte projectopvolging
  • Duidelijke feedback
  • Meer kans op aanwerving

Volg ons op:

Jobdetail

Hieronder krijgt u meer informatie over de organisatie en de openstaande functie.

logo_Eviso

Commercieel manager (m/v)

Bedrijfsinformatie

Eviso NV, gevestigd te Zaventem, is gespecialiseerd in propositieontwikkeling, direct marketing, channel management en marketingcommunicatie voor de sectoren technologie, media en telecommunicatie. Eviso komt voort uit de marketing- en verkooporganisatie van Airfield NV. In 2009 nam M7 Group SA alle activiteiten over van Airfield NV. Sindsdien gaan we verder onder de nieuwe naam Eviso NV. M7 Group SA staat in België in voor de exploitatie van de merken TV VLAANDEREN en TÉLÉSAT.
TV VLAANDEREN biedt het Nederlandstalige publiek in België de mogelijkheid om te genieten van digitale tv via satelliet of via antenne. Verder is er ook een All-in-One formule beschikbaar met digitale tv via satelliet in combinatie met internet en bellen via DSL.
TÉLÉSAT biedt digitale tv via satelliet aan, gericht op de Franstalige bevolking in België. Daarnaast biedt het ook digitale tv aan in combinatie met internet en bellen.

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de B2C en B2B markt in België. Je stuurt actief 2 retail accountmanagers aan en coacht hen in het behalen van de vooropgestelde resultaten. Commerciële contacten leg je voor het bekomen van nieuwe klanten en om de klantentevredenheid te verhogen bij bestaande klanten. Hiervoor leg je contact met electro- en telecomwinkels, groothandels, retail aankoopgroeperingen en ketens en B2B installateurs van TV VLAANDEREN en TÉLÉSAT.
Tijdens je bezoeken achterhaal je de noden en behoeftes van de klant en stel je een geschikte oplossing voor. Verder maak je offertes en sta je in voor de opvolging van je klanten. Tot slot werk je samen met collega’s om de klant een optimale service te bieden en krijg je technische ondersteuning van de binnendienst. Dankzij deze ondersteuning heb je alle troeven in handen om te focussen op het commerciële aspect. Je rapporteert aan en wordt rechtstreeks begeleid door de commercieel directeur.

Profiel

Je hebt reeds enige ervaring in het managen van een sales team of beschikt over de nodige people skills en communicatieve vaardigheden om een optimale service te garanderen.
Je kan terugblikken op een commerciële indirecte B2C en directe B2B ervaring en je hebt ervaring of een zeer grote interesse in de media en telecommunicatie. Je bent een echte teamplayer en communicatie is één van je sterkste troeven. Verder ben je in staat je verkoopstijl gemakkelijk aan te passen naargelang je contactpersoon. Je onderhandelt graag op hoog niveau met oog op het ontwikkelen en bestendigen van lange termijn relaties.
Je speelt kort op de bal om klanten een kwalitatieve service te bieden. Je beschikt over een hands-on mentaliteit en ontfermt je met plezier over alle onderwerpen die bij een klantenbezoek kunnen opduiken. Je bent gemotiveerd om jouw opdracht met optimale efficiëntie te vervullen en zo een maximale klantentevredenheid te bereiken. Ten slotte heb je een uitstekende kennis van het Nederlands en heb je een goede kennis van het Frans en het Engels.

Aanbod

Je wordt tewerkgesteld in een dynamische en groeiende onderneming van 14 werknemers.
Er is een interne opleiding voorzien om het productengamma te leren kennen en inzicht te verwerven in de organisatieprocessen binnen het bedrijf.
Eviso NV stimuleert initiatief en zelfstandigheid, zodat je kan bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf.
Je mag rekenen op een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen (zoals: bedrijfswagen, hospita- en groepsverzekering, maaltijdcheques, …).

Solliciteer

Terug naar top