NL - FR

Een career coach begeleidt u bij het vinden van een sales job

Uw voordeel met Curval

  • Altijd een vast contract
  • Professionele begeleiding
  • Correcte projectopvolging
  • Duidelijke feedback
  • Meer kans op aanwerving

Volg ons op:

Jobdetail

Hieronder krijgt u meer informatie over de organisatie en de openstaande functie.

logo_Delabie

Technisch-commercieel Adviseur (m/v)

Bedrijfsinformatie

Ontwerper en fabrikant van sanitaire uitrustingen voor utiliteiten, DELABIE is een Frans familiebedrijf, dat al 90 jaar onafhankelijk is. Als Europese leider heeft DELABIE elk jaar een aanzienlijk internationale groei in de markten van waterbesparing, gezondheid en personen met een beperkte mobiliteit. Onze groep exporteert naar 5 continenten, in meer dan 80 landen. U wordt in een dynamisch team geïntegreerd,  met aanzienlijke middelen en u zal deelnemen aan ambitieuze projecten.

Functieomschrijving

Als werkelijke verantwoordelijke in uw sector, plant en organiseert u uw bezoeken bij uw gesprekspartners. U verdeelt uw activiteiten tussen onze partners groothandelaars en voorschrijvers. Uw doel is om onze producten te laten voorschrijven bij opdrachtgevers (hoofdkantoren, ziekenhuizen…), voorschrijvers (architecten, studieburelen) en installateurs. Uw missie houdt ook in om de belangrijkste bouwprojecten voor utiliteiten en ziekenhuizen te beheren door alle stappen vanaf de werf tot het einde van het project op te volgen.
De kwaliteit van uw relatie stelt u in staat om duurzame relaties met uw klanten en voorschrijvers te ontwikkelen.
Het einddoel is om de merkbekendheid, de verkoop en omzet van uw sector te ontwikkelen.

Profiel

Man of vrouw van het veld, u hebt een commerciële of technische opleiding en bent in het bezit van een diploma middelbaar onderwijs. Zeer klantgericht en technisch georiënteerd toont u autonomie, een luisterend oor en nieuwsgierigheid om de activiteiten samen met uw al uw gesprekspartners te ontwikkelen. U bent autonoom, verantwoordelijk voor uw sector en ambitieus.

Aanbod

Kom en verbeter uw ervaring door uzelf te vervullen in een structuur die is afgestemd op het succes van zijn teams. Onze opleidingen en aangepaste hulpmiddelen geven u de mogelijkheid om uw talenten te ontwikkelen en u te laten groeien in een dynamisch team. Bij DELABIE kom je terecht in een hecht salesteam binnen een groeiend bedrijf dat gekend staat om zijn kwalitatief hoogwaardige producten. Wij bieden u condities die uw verwachtingen beantwoorden :

- een vast contract
- een aantrekkelijke loon met extralegale voordelen 
- een firmawagen
- CRM tools, mobiele telefoon…

Solliciteer

Terug naar top