NL - FR

Een career coach begeleidt u bij het vinden van een sales job

Uw voordeel met Curval

  • Altijd een vast contract
  • Professionele begeleiding
  • Correcte projectopvolging
  • Duidelijke feedback
  • Meer kans op aanwerving

Volg ons op:

Jobdetail

Hieronder krijgt u meer informatie over de organisatie en de openstaande functie.

logo_GC Industriebouw

Vertegenwoordiger (m/v)

Bedrijfsinformatie

Gustaaf Cuylaerts bvba is gegroeid uit een familiaal bedrijf tot een begrip in de industriële bouw. GC industriebouw, gevestigd in Lille, bestaat sinds 1969 en bouwt industriële complexen, kantoren, hallen, loodsen, magazijnen, toonzalen en garages. Dankzij de goede organisatie, de ervaring en de vakkennis van de medewerkers kan GC industriebouw zowel de kleinere als de grotere projecten verwezelijken. Of het nu gaat om staal- of betonconstructies, prefab of traditioneel metselwerk, kwaliteit, betaalbaarheid en uitvoering binnen de gestelde uitvoeringstermijn zijn voor Cuylaerts geen loze begrippen. De klanten zijn dan ook tevreden over het professioneel team en zijn gecharmeerd door de correcte opvolging, de juiste prijssetting, de degelijke afwerking en een goede communicatie.

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van bestaande klanten en het aangaan van nieuwe klantenrelaties met als doel een lange termijn relatie uit te bouwen. Je bezoekt zowel bedrijven als architecten. Je informeert bestaande klanten, geeft hen advies over nieuwe en bestaande technologische oplossingen en evoluties. Je krijgt de nodige vrijheid, ondersteuning en tools om met succes de verkoop doelstellingen te realiseren. In nauwe samenwerking met de backoffice sta je in voor de opvolging van offertes en projecten. Via opleidingen en infosessies blijf je op de hoogte van de meest recente productevoluties. Je rapporteert rechtstreeks aan de sales verantwoordelijke en werkt nauw samen met de binnendienst.

Profiel

Je bent commercieel ingesteld en hebt een grote affiniteit met de bouwsector. Ervaring in de industriebouw is een pluspunt.

Je kan goed overweg met het gangbare MS Officepakket en werkt goed georganiseerd en gestructureerd, zowel zelfstandig als in teamverband. Met de nodige overtuiging en communicatieve vaardigheden speel je in op de behoeftes en wensen van de klant en zorg je voor een professioneel contact.

Je bent klant- en resultaatsgericht en beschikt over een sterk commercieel inzicht.

Je overtuigt graag klanten en bezit goede communicatieve vaardigheden.

Je weet deuren te openen, steekt graag de handen uit de mouwen en werkt doelgericht.

Aanbod

GC industriebouw bvba is een groeiend familie bedrijf, dat garant staat voor een kwalitatieve en snelle service om klanten verder te helpen. GC industiebouw bvba biedt je een sleutelpositie in het bedrijf, waar uitdagingen en verantwoordelijkheid voorop staan. Je werkt met producten die een uitstekende reputatie hebben in hun sector. Je werkt in een overlegcultuur waarbij korte communicatielijnen, hechte teamsfeer, loyaliteit en wederzijds respect centraal staan.

Er is een interne opleiding voorzien om het productengamma te leren kennen en inzicht te verwerven in de organisatieprocessen binnen het bedrijf.

Daarnaast mag je rekenen op een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen en een bedrijfswagen.

Solliciteer

Terug naar top